Nordic Hamam

1. Val av tjänst

Healing massage

60 min
795,00 kr
Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Men det ger även effekt som t.ex. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck, ökad frisättning av hormonet Oxytocin – det så kallade ”lugn- och ro-hormonet”. Vi kombinerar massage med healing som ger dig. en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Används även i sjukvården.

Healing

30 min
495,00 kr
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. I denna behandling ligger du på en bänk och du har dina kläder på. Ingen kroppsmassage utförs inte. ingår ingen kroppsmassage. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Healing massage Kampanj 50 min

50 min
500,00 kr
Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Men det ger även effekt som t.ex. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck, ökad frisättning av hormonet Oxytocin – det så kallade ”lugn- och ro-hormonet”. Vi kombinerar massage med healing som ger dig. en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Används även i sjukvården. Gäller 1 ggr per kund.
logo for Nordic Hamam
Landshövdingevägen 9, 262 52 Ängelholm, SverigeOrganisationsnummer: 556869-2312
Powered by Sparkz