Nordic Hamam

1. Val av tjänst

Fotvård

60 min
650,00 kr
Fötterna packas in i en bubblande och mjukgörande inpackning. Nagelbanden trimmas och fötterna filas. Behandlingen anpassas efter dina behov. Hård hud och liktornar försvinner och dina fötter blir som nya igen. Passar dig som upplever problem med fötterna och som behöver en ordentlig genomgång.

Fotvård utförs av elev

60 min
450,00 kr
Fötterna packas in i en bubblande och mjukgörande inpackning. Nagelbanden trimmas och fötterna filas. Behandlingen anpassas efter dina behov. Hård hud och liktornar försvinner och dina fötter blir som nya igen. Passar dig som upplever problem med fötterna och som behöver en ordentlig genomgång. När en elev utför behandlingen så kommer ev handledare att komma in på behandlingen för att coacha eleven.

Pedikyr

60 min
600,00 kr
Fötterna packas in i en bubblande inpackning som mjukar upp dina fötter. Nagelbanden trimmas och fötterna filas. Behandlingen anpassas efter dina behov. Passar dig som önskar en uppfräschning av fötterna.

Quickfix pedikyr

30 min
550,00 kr
Fot- och hälfix för dig som vill ha en lätt uppfräschning av fötterna. Vi mjukar upp fötterna i skummande inpackning innan vi skräddarsyr behandlingen efter dina fötters behov.
logo for Nordic Hamam
Landshövdingevägen 9, 262 52 Ängelholm, SverigeOrganisationsnummer: 556869-2312
Powered by Sparkz