Nordic Hamam

1. Val av tjänst

Cosmelan R

75 min
6 500,00 kr
Cosmelan är en världsledande behandling inom pigmentering som behandlar melasma, åldersfläckar, postinflammatorisk hyperpigmentering och fräknar. I priset ingår produkter värda 3175 kr. Boka alltid en konsultation innan behandling. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Dermalogica pro nanoneedling

75 min
1 595,00 kr
Avancerad mikroslipning och mekanisk inslussning av aktiva ingredienser. Detta stimulerar både cellförnyelse och hudens förmåga att absorbera aktiva ingredienser. Med nanoneedling luckras hudytans celler upp med hjälp av slitstarka silikontippar. Hudytan blir slät, jämn och får fin lyster. Passar alla hudtyper och hudtillstånd. Även djupare peeling ingår. Passar dig med finare till djupare linjer, ärr, grovporig hud och pigmentering.

Dermalogica pro nanoslipning

75 min
1 450,00 kr
Avancerad mikroslipning och mekanisk inslussning av aktiva ingredienser. Detta stimulerar både cellförnyelsen och hudens förmåga att absorbera aktiva ingredienser. Med nanoslipningen luckras hudytans celler upp med hjälp av slitstarka silikontippar. Hudytan blir slät, jämn och får fin lyster. Passar alla hudtyper och hudtillstånd. Behandlingen har många fördelar, den är djuprengörande, avlägsnar tilltäpptheter och rengör porer, utslätande, motverkar förstorade porer och fina linjer pigmentutjämnande, reducerar och motverkar hyperpigmentering, boostar huden med fukt och ger lyster samt ökad cellförnyelse.

Dermalogica pro power peel - kemisk peeling Kampanj

30 min
795,00 kr
Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Den professionella behandlingen kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. Det är en av de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem som till exempel ojämn pigmentering, tilltäppta porer, acne, grov ytstruktur, samt linjer och förlorad spänst.

Dermaplaning med kemisk peeling

60 min
2 495,00 kr
Dermaplaning är en avancerad skalpellpeel för dig som vill få ny hud med en fantastisk glow! Vi anpassar nivån av peeling så den passar din hud. I samband med skalpellpeelingen läggs en också en kemisk peel. Dermaplaning har många fördelar. Förutom att du ser resultat omedelbart efter behandlingen är den också skonsam långsiktigt. Den ger din hud en rosig, len och slät yta och med ökad lyster och spänst. Men den jobbar också långsiktigt genom att stimulera cellförnyelsen och kollagenproduktionen i huden. Behandlingen är bland annat bra för åldrad hud, pigmentförändringar, livlös hud, solskadad hud, akne, ärr och rynkor.

Dermaplaning pro

60 min
1 895,00 kr
Dermaplaning är en avancerad skalpellpeel för dig som vill få ny hud med en fantastisk glow! Förutom att du ser resultat omedelbart efter behandlingen är den också skonsam långsiktigt. Den ger din hud en rosig, len och slät yta och med ökad lyster och spänst. Men den jobbar även aktivt långsiktigt genom att stimulera cellförnyelsen och kollagenproduktionen i huden. Behandlingen är bland annat bra för åldrad hud, pigmentförändringar, livlös hud, solskadad hud, akne, ärr och rynkor.
logo for Nordic Hamam
Landshövdingevägen 9, 262 52 Ängelholm, SverigeOrganisationsnummer: 556869-2312
Powered by Sparkz